📞 24210 58319
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 180€
📞 24210 58319

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το κατάστημά μας και την ιστοσελίδα μας papouliastools.gr, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, όπως ακριβώς ορίζεται από το Ν.2251/1994 αρ.3ε παρ. 1

Τα προϊόντα επιστρέφονται με έξοδα που επιβαρύνουν τον πελάτη ή προσκομίζονται από τον ίδιο στο φυσικό μας κατάστημα στην διεύθυνση Βασσάνη 102, Βόλος, Τ.Κ 38333. Παρακαλούμε αρχικά επικοινωνήστε με το κατάστημά μας για να μπορέσετε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχουν αποσφραγιστεί ή να έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους, μαζί με τα νόμιμα παραστατικά που τα συνόδευαν.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προιόντος η πολιτική που ακολουθεί το κατάστημά μας εναρμονίζεται πλήρως με το Ν.2251/1994 αρ.3β παρ.1 εδ. ιβ & ιγ καθώς και το αρ. 534 επ. του Αστικού Κώδικα.

Υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Αφού αρχικά παραλάβουμε το προϊόν, εκτιμούμε την κατάστασή στην οποία βρίσκεται και κρίνουμε αν μπορεί να υπάρξει επιστροφή χρημάτων. Για παράδειγμα, δεν μπορούν να επιστραφούν τα χρήματα εφόσον έχουν ανοιχθεί οι συσκευασίες σε προϊόντα που αλλοιώνονται μόλις η συσκευασία τους ανοίξει.

Ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που είχατε επιλέξει κατά την παραγγελία σας θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχα και η επιστροφή χρημάτων :

  • Πιστωτική Κάρτα : H επιστροφή των χρημάτων θα γίνει στην κάρτας σας εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.
  • Αντικαταβολή : Θα χρειαστεί να μας δώσετε έναν τραπεζικό λογαριασμό για να προχωρήσουμε σε επιστροφή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Για την αποφυγή δική σας ταλαιπωρίας καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κτλ.). 

Στην περίπτωση που μπορεί να υπάρξει κάποια καθυστέρηση στην πίστωση της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας, μπορεί να οφείλεται στην τράπεζα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εάν δεν έχετε λάβει την πίστωσή σας εντός 14 ημερών.

Search for products

Back to Top
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας